Casa Clovis is een dynamisch en jong bedrijf.  Innovatie en evaluatie zijn deel van ons toekomstperspectief dat altijd in functie staat van de klant.

Breng een bezoek aan onze ruitersportzaak in Wevelgem, gelegen op 1.5 km van de Franse grens in MENEN/ HALLUIN en ontdek wat wij u allemaal te bieden hebben.  Raadpleeg vooraf onze website en vorm u een idee van onze merkproducten en diensten. Naast ons ruime aanbod in materiaal voor paard en ruiter proberen wij een totaalpakket aan te bieden waardoor u een antwoord vindt op al uw vragen.

Via onze vennootschap verkopen en verhuren wij paardentrailers, nieuw en tweedehands.  U vindt bij ons een totaalaanbod van klasse merken.  Op ons adres zijn altijd paardentrailers in aanbod te bezichtigen, doch we vergezellen u graag naar de showroom waar u alle merken onder de loep kan nemen om er de laatste snufjes  te ontdekken .  U mag overtuigd zijn dat wij u zeker kunnen helpen! Aarzel niet!  Het Casa Clovis Team staat paraat om u deskundig advies te verstrekken en te begeleiden naar uw favoriete en vooral duurzame aankoop.

Na het sluiten van onze satellietwinkel in het Zilveren Spoor te Moorsele, waar we 5 maanden midden de ruiters zaten, werd er een nog grotere stock opgebouwd met tal van nieuwe topmerken.

Ons op dit eigenste ogenblik een bezoekje brengen loont dus zeker de moeite !

Sinds kort hebben we het idee opgevat om het grote assortiment van de winkel ook online aan te bieden via onze vernieuwde website.  Met de webshop heb je toegang tot ons volledige aanbod en wordt er op regelmatige basis een product in de kijker gezet.

Zitten we voorts stil?  Belange niet! Meer en meer zal je ook onze camionette op de baan zien met de Casa Clovis Roadshop.  Via deze weg bereiken we je ook aan huis en zijn speciale verzoeken soms toch haalbaar. 

En "last but not least"  .... onze winkel in Wevelgem steekt in een volledig nieuw kleedje!!!


Wij bieden u o.a. volgende merken aan:
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!